L’oli d’oliva verge extra ecològic El Mussol Verd de Núria Brull del Perelló, s’ha proclamat guanyador de la quarantena edició del Concurs als Tasts dels Olis de les Terres de l’Ebre. Es tracta d’un premi que organitza la Fira de l’Oli de Jesús. El veredicte del Panell de Tast Oficial d’Olis Verges d’Oliva de Catalunya es va fer com és habitual després d’analitzar els olis finalistes de la fase prèvia, on es van presentar un total de 56 mostres. El Mussol Verd també va guanyar el premi a millor oli ecològic, el premi al millor oli d’una DOP de les Terres de l’Ebre va ser per a Lacrima-Olea de Godall, el millor sense DOP va anar per a Priordei 1789 de Margalef de Montsant i el de collita pròpia va anar per a Teresa Consol Brull. Este dijous també se va entregar el premi al millor oli gastronòmic, amb el tast de diversos xefs del territori i va anar també per a Priordei. El tast dels olis és l’acte previ de la Fira de l’Oli de Jesús que se celebrarà els pròxims 11 i 12 de maig.