Les jornades gastronòmiques del Musclo de Deltebre se celebraran del 9 de juny al 9 de juliol, evitant així les setmanes de màxima calor, quan el musclo es debilita i perd qualitat. Enguany a més coincideix amb una campanya de moltíssima incertesa per als productors de mol·lusc, ja que les aportacions d’aigua a les badies s’han reduït a la meitat a causa de les restriccions d’aigua que pateixen els regants del Delta.
L’objectiu d’estes jornades gastronòmiques és posar en valor el musclo produït a les badies del delta de l’Ebre, que té unes característiques molt diferents a altres musclos produïts en altres zones de l’Estat, sobretot pel que fa al sabor.
Pel que fa a les Jornades Gastronòmiques, s’enceten este divendres 9 de juny i enguany i participen 14 restaurants i bars del municipi amb menús que van des dels 6 euros la tapa fins als 45 euros. A més, també participen 4 peixateries amb l’objectiu que el producte es pugue també disfrutar des de casa.