GastroEbre ja ha arribat al final de la seva quinta edició. Durant tres el Pavelló firal de Remolins ha estat l’escenari de sessions magistrals i showcookings sobre cuina dolça, pastisseria i postres. Així, al llarg d’aquestes jornades gastronòmiques els assistents han pogut aprendre de diversos professionals del sector.
GastroEbre, organitzat per GastroEvents és un esdeveniment que dona visibilitat a cuineres i cuiners de tot el territori. De fet, en una de les jornades també hi han participat professors i alumnes de l’Escola Hostaleria Institut Dertosa i l’Escola de Cuina Villa Retiro.
GastroEbre es va celebrar per primera vegada l’any 2018 a Horta de Sant Joan amb l’objectiu de promoure i difondre els productes i la Gastronomia de les Terres de l’Ebre. Cinc anys després ja és una fira referent al territori.
Un dels actes consolidats del GastroEbre és el Sopar de les Estrelles. Un àpat que compta amb plats elaborats i dissenyats per xefs d’Estrella Michelin com Rafel Múria, Fran López o Pep Moreno. Unes jornades que s’han celebrat en el marc del Festats i han convertit Tortosa en un gran aparador de tot el potencial gastronòmic i culinari del territori català.