El Museu de la Vida a la Plana ha acollit la presentació de la 26a edició de les Jornades de la Cuina de l’Oli de Santa Bàrbara. Unes jornades a les quals ja s’ha donat el tret de sortida i s’estendran fins al 30 de novembre. L’acte també coincidirà amb la tercera edició de Tasta la Cultura de l’Ebre que es promou des del Museu de les Terres de l’Ebre. Una experiència destinada a gaudir de la gastronomia, però també del conreu de l’olivera amb diferents visites a espais escollits.
En aquesta edició, hi participaran tres establiments del municipi: El Restaurant Diego, la Venta de la Punta i The New Charly que cuinaran plats amb el producte estrella del municipi. Enguany l’arròs de la DOP Delta de l’Ebre serà el producte convidat.
Cal destacar que aquestes Jornades Gastronòmiques tenen el seu punt àlgid els dies de la Fira de l’Oli Novell, els Cítrics i Comerç que aquest any es portarà a terme els dies 24, 25 i 26 de novembre.