Les barques tonyinaires de l’Ametlla de Mar estan ja a punt per iniciar la campanya anual de pesca25 de maig de 2023
Protecció Civil repetirà la prova d’alertes al mòbil a les Terres de l’Ebre el 13 de juny al matí24 de maig de 2023
Javier Reverté “Xapo” supera les expectatives omplint l’auditori Sixto Mir de La Ràpita26 de maig de 2023
La mancomunitat Delta3 es transformarà en DeltaGestió i inclourà també l’Ampolla i Sant Jame d’Enveja10 de maig de 2023
ExpoEbre arranca divendres la seua 77a edició amb la presència de 200 empreses i marques25 d'abril de 2023
Llum verda a la redacció del Pla director urbanístic per ampliar el polígon Catalunya Sud25 d'abril de 2023
Les comunitats de regants del delta de l’Ebre no patiran per ara cap nova reducció de cabal22 de maig de 2023
La DOP Oli Terra Alta presenta el llibre “Aceites de Oliva i Salud” del doctor Eduard Escrich16 de maig de 2023
L’entrenador Juan Carlos Rios i el capità Àlex Forés primeres renovacions de la Unió Esportiva Rapitenca24 de maig de 2023
Javier Reverté “Xapo” supera les expectatives omplint l’auditori Sixto Mir de La Ràpita26 de maig de 2023
Esports L’IronCat de l’Ampolla arriba a la majoria d’edat amb gairebé 100 participantsPer Teresa Gómez16 de maig de 2023
Societat Més de 3.000 persones assistixen a la Diada de l’Ostra de l’AmpollaPer Teresa Gómez8 de maig de 2023
Medi ambient El COPATE dona el tret de sortida a la recollida porta a porta de màteria orgànica a grans productorsPer Teresa Gómez24 de març de 2023
Gastromar GastroMar 2023: El Mar al Celler de Can Roca amb Joan RocaPer Redacció Canal TE24 de març de 2023
Gastromar GastroMar: Alícia, 20 anys Fent Recerca Perquè Tots Mengem Millor amb Marc Puig-Pey i Amanda BarbaPer Redacció Canal TE24 de març de 2023
Gastromar GastroMar: Cuina amb les Dones de l’Associació Catalana de Dones de la Mar, Conclusions i CloendaPer Redacció Canal TE24 de març de 2023
Gastromar GastroMar 2023: Cuina Autòctona Rica i Variada K.M.0 amb Joan CapillaPer Redacció Canal TE24 de març de 2023
Gastromar GastroMar:Peix, Gastronomia i Sostenibilitat amb Paula Molès i Innovació Culinària amb Joel CastanyéPer Redacció Canal TE23 de març de 2023
Gastromar GastroMar 2023: Gastronomia Blava i Verda amb Xavier PellicerPer Redacció Canal TE23 de març de 2023
Gastromar GastroMar:Com Comunicar Gastronomia Sostenible? amb Carme Gasull i Cuina Marinera amb Carlota ClaverPer Redacció Canal TE23 de març de 2023
Gastromar GastroMar 2023 : Peix de Llotja i Plats Mariners a Menorca amb Silvia Anglada i Toni TarregóPer Redacció Canal TE23 de març de 2023
Gastromar GastroMar 2023 – Cuina d’Avantguarda: Creativitat i Noves Tècniques amb Paco PérezPer Redacció Canal TE23 de març de 2023