Set anys després d’haver perdut les seves instal·lacions a causa d’un incendi devastador, el grup Balfegó ha invertit 35 milions d’euros en les noves instal·lacions a l’Ametlla de Mar. El nou complex té una superfície de 12.000 metres quadrats. D’esta manera Balfegó torna a posar-se a l’avantguarda del sector amb tecnologia capdavantera i un model de producció que combina innovació, seguretat i sostenibilitat.
L’empresa, que exporta actualment a més de 40 països, ha diversificat els seus mercats obrint-se recentment a la Xina. El grup exporta el 38% de les vendes de tonyina roja als Estats Units. Ara, davant la incertesa de les polítiques aranzelàries de Donald Trump que buscaran nous mercats i nous formats.
Pel que fa a la producció i les perspectives de creixement, Balfegó confia en l’augment de les quotes de pesca previst per als pròxims anys, després d’un pla de recuperació que ha garantit la bona salut de l’estoc de tonyina. Amb una producció que ja arriba a les 3.600 tones i una plantilla de més de 330 treballadors, l’empresa ebrenca s’ha convertit en un referent del sector i es prepara per afrontar un futur amb optimisme, creixement sostingut i una clara voluntat d’aportar valor afegit a un producte icònic de la dieta mediterrània.