Del 23 al 25 de maig, torna la Fira gastronòmica Mescla a Deltebre. Enguany arriba amb una oferta ampliada hi haurà més expositors gastronòmics, més embarcacions que oferiran experiències enogastronòmiques navegant pel riu Ebre i fins a 20 demostracions de cuina en directe. També l’oferta de concerts pren especial protagonisme. Tot plegat amb una fira més inclusiva amb transcripcions per a sords i adaptada per a persones amb mobilitat reduïda.
Deltebre serà epicentre de la gastronòmica entre el 23 i el 25 de maig en el marc de la Fira gastronòmica Mescla. La fira fa un pas més enguany amb un increment dels estands amb oferta gastronòmica, en total en seran 54, i també s’amplia l’oferta de mescla a bord amb 12 embarcacions que oferiran diferents experiències vinculades amb la gastronomia navegant pel riu Ebre. També creix el número de demostracions de cuina, n’hi haurà fins a 20.
Un dels objectius d’enguany és millorar l’experiència dels visitants, per això es cobrirà la terrassa vora el riu i es redistribuiran els punts de venda de tiquets. A més serà una fira més més inclusiva amb transcripcions per a sords i adaptada per a persones amb mobilitat reduïda i també més amable amb les persones amb sensibilitat sensorial. Mescla combinarà un any més gastronomia i turisme i que vol continuar sent un referent després d’arribar l’any passat a les 94.000 degustacions servides.
Un altre capítol destacat és el de la música en directe amb els concerts de bandes com Manel Fuentes & The Spring’s Team, Band The Cool o COCO. Des d’este divendres ja està oberta la venta anticipada de tiquets. A més este dissabte 17 de maig es celebrarà com a prèvia de la Fira la gala de quintos i quintes i el 20 de maig hi haurà l’acte institucional dels 48 anys de la Segregació del municipi de Deltebre.