La Diada de l’Ostra ha tornat a omplir el port pesquer de l’Ampolla, consolidant-se com una de les cites gastronòmiques més emblemàtiques de les Terres de l’Ebre. Es van servir més de 3.000 tiquets de degustació, igualant les xifres de l’any anterior. Una de les novetats destacades ha estat l’augment de la venda anticipada a través del portal Ebretiket, amb 787 tiquets venuts, cosa que demostra el creixent interès pel format digital.
L’Ajuntament de l’Ampolla ha fet una valoració molt positiva de la 33a edició, destacant l’ambient festiu, la participació i el bon funcionament logístic. El consistori ha agraït públicament la feina de tots els col·lectius implicats, des de la brigada municipal fins als obridors d’ostres, paradistes i cossos de seguretat.
Amb la combinació de tradició marinera i promoció del producte local, la Diada també ha servit per inaugurar les XXXIV Jornades Gastronòmiques de l’Ostra, que s’allargaran fins al 25 de maig. L’Ajuntament ja treballa en l’edició de 2026 amb la voluntat de continuar millorant una festa que any rere any atrau centenars de visitants.