Deltebre ha viscut aquest cap de setmana una edició rècord de Mescla, la mostra de cuina, paisatge i turisme que celebra el 48è aniversari del municipi confirma la seva consolidació com a referent gastronòmic i turístic de les Terres de l’Ebre. La presència de cuiners amb Estrella Michelin i una variada oferta d’activitats han atret milers de visitants. Aquest creixement reflecteix l’impuls constant del municipi per projectar la seva cultura i gastronomia.
Deltebre ha celebrat aquest cap de setmana una nova edició de Mescla, la mostra de cuina, paisatge i turisme, coincidint amb el 48è aniversari de la seva segregació. L’edició de 2025 ha batut un rècord històric amb gairebé 109.000 degustacions, superant àmpliament les dades de l’any anterior. L’alcalde, Lluís Soler, ha destacat el creixement de la fira en qualitat, participació i projecció.
Mescla s’ha convertit en un referent del territori i ha comptat amb cinc cuiners amb Estrella Michelin, més de vint demostracions culinàries i una quarantena d’activitats. Entre les propostes destacades hi ha hagut les sortides de Mescla a Bord i la programació musical nocturna.
L’èxit de l’edició reforça el compromís de la localitat amb la promoció del territori i la seva gastronomia. La implicació de comerços, restauradors i voluntaris ha estat clau per fer possible l’edició d’enguany.