Sharonne, Sofia Coll i Hugo Marlo seran els caps de cartell de l’Unicorns Pride Ebre25 d'abril de 2024
L’Ajuntament de Gandesa presentarà l’ampliació del Centre d’Empreses als fons de transició nuclear24 d'abril de 2024
La primera enquesta del 12-M dona la victòria al PSC a la circumscripció de Tarragona22 d'abril de 2024
El Consell Comarcal del Montsià es reuneix amb el secretari general per al Repte Demogràfic, Francesc Xavier Boya19 d'abril de 2024
Una planta de biometà que s’instal·larà a Campredó farà una inversió de més de 15 milions d’euros i generarà 30 llocs de faena24 d'abril de 2024
L’Ajuntament de Gandesa presentarà l’ampliació del Centre d’Empreses als fons de transició nuclear24 d'abril de 2024
La Terra Alta tindrà la planta solar més gran de Catalunya vinculada a una xarxa de reg23 d'abril de 2024
Balfegó és la primera empresa del sector pesquer espanyol en aconseguir el certificat B Corp18 d'abril de 2024
Els pagesos d’Ulldecona regaran amb aigua dels pous per garantir la supervivència dels arbres18 d'abril de 2024
Balfegó és la primera empresa del sector pesquer espanyol en aconseguir el certificat B Corp18 d'abril de 2024
L’exposició “La Forma del mar” al Museu de la Mar de l’Ebre repassa la historia de la cartografia23 d'abril de 2024
Òmnium Cultural impulsa una recollida massiva de llibres per renovar el fons de les biblioteques escolars23 d'abril de 2024
Iker Garcia acaba en onzena posició en el seu debut al Campionat del Món FIM Júnior GP23 d'abril de 2024
La Unió Esportiva Rapitenca aconsegueix un punt in extremis enfront del Vilassar de Mar23 d'abril de 2024
El Campus Winners reunirà més d’un centenar de jugadores de bàsquet d’alt rendiment a Amposta22 d'abril de 2024
Sharonne, Sofia Coll i Hugo Marlo seran els caps de cartell de l’Unicorns Pride Ebre25 d'abril de 2024
Una planta de biometà que s’instal·larà a Campredó farà una inversió de més de 15 milions d’euros i generarà 30 llocs de faena24 d'abril de 2024
Som el que mengem Firabril 2022 El Perelló: Conferència ‘Les mels Varietats, origen i característiques’Per Redacció Canal TE18 d'abril de 2022
Som el que mengem Firabril 2022 El Perelló: Conferència ‘La mel, més que un aliment’Per Redacció Canal TE17 d'abril de 2022
Som el que mengem Firabril 2022 El Perelló: Showcooking amb Gerard Felicidad del Restaurant CensalsPer Redacció Canal TE16 d'abril de 2022
Som el que mengem Firabril 2022 El Perelló: Presentació i maridatge de diferents varietats d’olisPer Redacció Canal TE15 d'abril de 2022
Som el que mengem Firabril 2022 el Perelló: Showcooking amb Tomàs AlsoPer Redacció Canal TE14 d'abril de 2022
Som el que mengem Firabril 2022 El Perelló: Coop. Sant Isidre presenta l’ampolla d’oli Noelia i la marca Cabra FeixetPer Redacció Canal TE14 d'abril de 2022
Som el que mengem Firabril 2022 El Prelló: Showcooking amb Ada ParelladaPer Redacció Canal TE13 d'abril de 2022
Som el que mengem Firabril 2022 El Perelló: Lliurament dels premis de les Jornades Gastronòmiques de la mel i l’oliPer Redacció Canal TE13 d'abril de 2022
Som el que mengem Mescla Deltebre 2019: Rebosteria amb Gerard Fresquet i Sergio MarquesPer Redacció Canal TE23 de maig de 2019
Som el que mengem Mescla Deltebre 2019: Entrevista a Ricard Chopo.Per Redacció Canal TE23 de maig de 2019
Som el que mengem Mescla Deltebre 2019: Demostració de cuina i tast amb Hèctor Ribeiro – Sukomi.Per Redacció Canal TE23 de maig de 2019
Som el que mengem Mescla Deltebre 2019: Taller infantil de sushi amb Margaret MorellóPer Redacció Canal TE23 de maig de 2019