L’Ajuntament de Deltebre i la Federació de Comerç i Turisme de Deltebre han presentat el nou cicle de gastronomia per aquest 2023. Un cicle gastronòmic ja arrelat al municipi que pretén posar en valor els productes més distintius del territori com són l’arròs, el musclo, l’ostra o l’ànec. Des del consistori han volgut agrair als diferents sectors que s’uneixen per dur a terme aquest cicle la gran implicació.
Les Jornades Gastronòmiques de la Closca i l’Ostra Arrissada del Delta, que es duran a terme del 3 al 19 de març, donaran el tret de sortida a aquest cicle gastronòmic. En aquestes jornades hi participen fins a 10 restaurants de Deltebre i 4 peixateries que ofereixen lots amb aquests productes. Els preus oscil·len entre tres euros i mig les degustacions i 45 euros els menús.
A banda d’aquestes jornades, al llarg de l’any també es duran a terme les Jornades de l’Arròs, del Musclo, de l’Ànec, i del Peix de Bassa. També, la ruta de tapes de Deltebre, Volta i Tapa’t, i al mes de maig, en el marc de DeltaFira, es celebrarà la mostra de gastronomia, turisme i paisatge de les Terres de l’Ebre.