Els ebrencs menjaran enguany més coques de Sant Joan. Els pastissers no estan preocupats perquè la festa caigui en divendres i creuen que el pont afavorirà les vendes i l’atracció de clients nous. És el cas de la fleca Vives Sales , que han treballat durant tota la setmana a un ritme frenètic per poder complir amb tots els encàrrecs. Al costat de les novetats de cada any, les coques preferides dels ebrencs continuen sent les de briox amb fruita. Les de crema i cabell d’àngel també estan entre les més demandades.
Els mestres pastissers coincideixen en reivindicar el producte artesà davant el producte industrial que es pot comprar als supermercats. Els artesans i artesanes creuen que les coques industrials no poden competir en qualitat amb les artesanes, amb ingredients de primera qualitat. Des de la Fleca Vives ens donen el secret per a gaudir d’aquestes coques.
Unes coques que enguany seran més cares a causa de l’encariment de la matèria prima. Tot i això des del sector panader i pastisser intenten ajustar els preus per a que aquest encariment no es noti a les butxaques dels clients.