A Girona, descobrim l’única botiga de la ciutat que es dedica a la cocció i venda de llegums des de fa dècades. A Celrà ens expliquen com s’elabora un dels productes més típics de la comarca, la botifarra dolça, i a Llagostera seguim tota una jornada Xavier Miquel Pla, un pagès al capdavant d’una empresa familiar amb més de 50 anys d’història apostant pel conreu i venda directa de productes de proximitat.
- Actualitat
- Terres de l’Ebre
- En directe
- Graella
- Programes TV
- ADN URV
- Colors on Tour
- Connexions
- De Sol a Sol
- Destí 2030
- Diputació de Tarragona
- Ebrencs pel Món
- El Mirador
- El temps
- Eleccions
- Especials Canal TE
- Fem Salut
- IBAR
- Impuls Ebrenc
- L’Ebre al dia
- L’Ebre Notícies
- L’esmolet
- L’Estret de Magallanes
- L’Illa dels Flamencs
- La Finestra
- Picalletres
- Protagonistes
- Reserva de la Biosfera
- Sessió Plenària: Catalunya
- Vegueria Weekend
- Històrics
Subscribe to Updates
Get the latest creative news from FooBar about art, design and business.